Nyt

Koy Juvan Pankkikeskus, LVI- ja automaatiotyöt

Kerimäen terveyskeskus peruskorjaus, LVI-työt

Destia Laitaatsalmen silta hissikuilu, LVI- ja sähkötyöt

Huvila Mansion Lehtiö, LVI-työt

Kangasniemen yläkoulu ja kirjasto, sähkötyöt

Waltterin koulu Varkaus, sähkötyöt

ESPER kuumasairaala Mikkeli U-rakennus, sähkötyöt

LVI-Sioma

LVI-Urakointia ammattitaidolla

LVI Sioma Oy on savonlinnalainen osakeyhtiö, jonka vahvuutena on kokenut ja ammattitaitoinen henkilöstö. Yritys on perustettu vuonna 2010, mutta on alusta asti tehnyt vaativia LVI-urakointi ja -huoltokohteita.

LVI Sioma Oy on täyden palvelun lvi-talo, mikä tarjoaa lvi-urakoinnin, lvi-suunnittelun, lvi-laitteiden huolto- ja korjaustoiminnan sekä lvi-tarvikkeiden vähittäismyynnin palveluja pääasiassa Itä-Suomen alueella.

LVI Sioma Oy:n toiminnan keskeinen tavoite on laatuun ja palveluun tyytyväinen asiakas. Suurimpia asiakkaitamme ovat Savonlinnan kaupunki, Savonlinna Works, UPM Savonlinnan vaneritehdas, Senaatti kiinteistöt ja paikalliset asunto-osakeyhtiöt, rakennusliikkeet sekä lähikunnat.

Yrityksen tilanne markkinoilla on vakaa. Yritys työllistää 20 LVI-asentajaa ja 3 työnjohtajaa. Viime vuosina liikevaihto on ollut noin 2 miljoonaa euroa. LVI Sioma kuuluu tilaajavastuulain piiriin. Tilaajavastuu.fi koostaa tilaajavastuulain edellyttämät tiedot ja pitää ne Luotettava Kumppani -ohjelman avulla ajan tasalla. Lisäksi LVI Sioma on saanut Intellian myöntämän Suomalainen vastuunkantaja-merkin. Merkin käyttöoikeus myönnetään yrityksille, jotka ovat hoitaneet verovelvoitteensa suomalaiselle yhteiskunnalle verovuonna 2015.