Nyt

Koy Juvan Pankkikeskus, LVI- ja automaatiotyöt

Kerimäen terveyskeskus peruskorjaus, LVI-työt

Destia Laitaatsalmen silta hissikuilu, LVI- ja sähkötyöt

Huvila Mansion Lehtiö, LVI-työt

Kangasniemen yläkoulu ja kirjasto, sähkötyöt

Waltterin koulu Varkaus, sähkötyöt

ESPER kuumasairaala Mikkeli U-rakennus, sähkötyöt

Sioma

Sähköurakointia vuosien kokemuksella

Sioma Oy on vuonna 1997 perustettu yritys, jonka sähköurakointitoiminta on alkanut maaliskuussa 1998. Yhtiöillä on toimipaikat Savonlinnassa, Mikkelissä ja Kerimäellä, joissa työskentelee yhteensä seitsemän toimihenkilöä ja 28 asentajaa. Yhtiön toimitusjohtajana sekä sähkötöiden johtajana toimii Petri Valtonen ja sähkötöiden projektipäällikkönä Arto Lipsanen. Mikkelin toimipisteen vastuuhenkilönä toimii aluepäällikkö Tuomas Hynönen

Sioma Oy on rekisteröity teleurakointiliike, jolla on oikeudet sekä puhelinsisäjohtoverkkojen että yhteisantennijärjestelmien rakentamiseen ja ylläpitoon. Laatujärjestelmänä käytämme projektikohtaista STUL-kohdelaatua.

Lisäksi Sioma Oy tekee runsaasti erityyppisiä sähkötöitä, sekä yrityksille ja julkisyhteisöille että myös yksityishenkilöille. Mm. Andritz Oy, Savonlinna Works Oy, Tanhuvaaran Urheiluopisto, Blue Lake Communications Oy, Itä-Savon koulutuskuntayhtymä, Savonlinnan keskussairaala sekä useat rakennusliikkeet ovat solmineet kanssamme vuosityösopimukset.

Taloudellinen tilanne

Sioma Oy on kasvava ja vakavarainen yritys, josta on yhtenä merkkinä kuuluminen vuodesta 2002 lähtien Dun & Bradstreet Finland Oy:n luokittelemana AAA-luottokelpoisuusluokkaan.  Sähköasennustoiminnan liikevaihto on viime vuosina ollut n. 3,1 milj. euroa.